BBL'er/leerlingbegeleider ABA Huis Den Haag Moerwijk gezocht!

Bij het ABA Huis wordt je opgeleid tot ABA Trainer en doe je onder andere ervaring op in het geven van één op één begeleiding en behandeling, het geven van begeleiding in groepsverband, het analyseren van de hulpvraag en het opstellen van een zorgplan.

Doordat je werken en leren combineert kun je de theorie die je op school krijgt direct in de praktijk toepassen! Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste collega die ons team komt versterken?

Wie zijn wij?

ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elke kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een BBL’er/leerlingbegeleider die team Moerwijk per 30 augustus 2021 komt versterken. Samen met 2 andere begeleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en behandeling van een behandelgroep voor kinderen tussen 3 – 8 jaar.

De verantwoordelijkheden omvatten onder meer:
Functie eisen
Wat bieden wij?

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.