Ben jij onze nieuwe oproepkracht Trainer/Persoonlijk begeleider voor locatie ABA Huis Den Haag Moerwijk?

“Het idee dat mijn bijdrage aan de ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen, geeft mij elke keer weer enorme motivatie om als oproepkracht trainer/persoonlijk begeleider aan de slag te gaan.”

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Waar ga je werken?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.
 
Voor ons behandelcentrum in Den Haag Moerwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste  trainer/persoonlijk begeleider op oproepbasis. Als trainer/persoonlijk begeleider zal je komen te werken op verschillende groepen die wij hebben op de dagbehandeling. Op de groep zal je samenwerken met 2 andere trainers waarbij je behandeling biedt aan 6 kinderen. De kinderen op onze dagbehandeling kunnen tussen de 3 en 8 jaar oud zijn.
 
Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Dit bieden wij

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Oproepkracht Trainer Den Haag Moerwijk”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de procedure? Stuur dan een mail aan sollicitatie@abahuis.nl

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.