Ben jij onze nieuwe BBL'er voor locatie Amsterdam?

 

“Krijg jij energie van het idee dat jouw bijdrage aan de ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen en geeft dat jou iedere dag weer enorme motivatie om aan de slag te gaan als bbl’er? Dan ben jij de persoon waar wij op zoek naar zijn!”

Wat maakt het werken bij het ABA huis zo bijzonder?

ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elke kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een BBL leerling trainer/persoonlijk begeleider die het team Amsterdam komt versterken. Samen met 2 andere begeleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en behandeling van een behandelgroep voor kinderen tussen 3 – 8 jaar.

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
De verantwoordelijkheden omvatten onder meer:
Wat vragen wij?
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief van maximaal 1 A4 en je CV naar sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van ‘BBL’ er Amsterdam’.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ilse Smit (Locatiemanager) via ilse@abahuis.nl of telefonisch via 020-2090925.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.