Gedreven Logopedist(e) gezocht!

“Alle collega’s zijn erg betrokken en zijn altijd in voor een praatje of om je verder op weg te helpen als je er even niet uitkomt. Het ABA Huis zelf is een jonge, leergierige organisatie die hard aan het werk is om zoveel mogelijk kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis de juiste begeleiding en behandeling te bieden die hij of zij nodig heeft. Ik ben erg trots dat ik hier als logopedist(e) een bijdrage aan mag leveren!

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Waar ga je werken?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.
 
Vanwege uitbreiding op onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Logopedist(e).

Wil jij kinderen helpen hun stem te vinden en functioneel leren gebruiken?

Lukt dit niet? Ga je dan net zo lang door totdat je de passende manier hebt gevonden? Ieder kind heeft ten slotte recht op een stem. Zoek je dan door in ondersteunende communicatie? En onderzoek je dan alle mogelijkheden om dit gebruik te stimuleren? Ben je dus positief, creatief, geduldig en heb je een ijzeren doorzettingsvermogen? Dan pas jij perfect in ons nieuwe team en zullen de kinderen je met open armen ontvangen!

Waarom werken bij ons?

Werken bij het ABA Huis is een unieke ervaring. Je zult sterk in je schoenen moeten staan, want er zal vaak een beroep gedaan worden op jouw parate kennis. Vragen en/of casussen die je niet direct kunt beantwoorden ga je onderzoeken, zodat jouw cliënten geholpen worden. Naast de aandacht die de kinderen van je vragen, verwachten wij dat je jouw administratie goed op orde hebt en de samenwerking met je collega’s nauw is.

De waardering die jij terug zult krijgen van de kinderen en jouw collega’s zal ervoor zorgen dat je iedere dag weer met een glimlach naar huis zult gaan.

 
Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
 
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Logopedist(e) Amsterdam”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nicole van Es-Viejou (HR functionaris) via telnr. 010-4950574. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.