Gedreven Trainer/Persoonlijk begeleider/Social worker ABA Huis Utrecht gezocht!

“Alle collega’s zijn erg betrokken en zijn altijd in voor een praatje of om je verder op weg te helpen als je er even niet uitkomt. Het ABA Huis zelf is een jonge, leergierige organisatie die hard aan het werk is om zoveel mogelijk kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis de juiste begeleiding en behandeling te bieden die hij of zij nodig heeft. Ik ben erg trots dat ik hier als trainer/persoonlijk begeleider een bijdrage aan mag leveren!

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Waar ga je werken?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.
 
Voor ons nieuwe behandelcentrum in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/persoonlijk begeleider/social worker. Als trainer/persoonlijk begeleider/social worker zal je komen te werken op een nieuw te openen groep die wij hebben op de dagbehandeling. Op de groep zal je samenwerken met 2 andere trainers/persoonlijk begeleiders/social workers waarbij je behandeling biedt aan uiteindelijk 6 kinderen. De kinderen op onze dagbehandeling kunnen tussen de 3 en 8 jaar oud zijn.
 
Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
 
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Trainer/Persoonlijk begeleider ABA Huis Utrecht” aan sollicitatie@abahuis.nl.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de procedure? Stuur dan een mail aan sollicitatie@abahuis.nl

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.