Ervaringen van werknemers

Bij binnenkomst in het ABA Huis voelde ik mij meteen prettig. Het team is behulpzaam en zij doen hun best om je meteen op je plek te laten voelen. Dagelijks doorloop je met vaste collega’s een dagstructuur met 6 kinderen. Doordat je een band met de kinderen kan opbouwen is het mogelijk om hen verder te brengen in hun ontwikkeling, dat is natuurlijk waar wij het voor doen! Ik vind het geweldig om kleine en grote ontwikkelingen bij kinderen te zien. Wekelijks word je ondersteund door de behandelaar en werk je samen met de logopediste. Daarnaast worden er ABA workshops gegeven zodat jij zelf ook blijft ontwikkelen. Ook is er ruimte om bijvoorbeeld ouderbegeleiding te gaan geven. Ik vind het mooi dat je hierdoor de ouders en de omgeving van het kind beter leert kennen. Als je een leuke baan met een gezellig team zoekt is het ABA Huis de plek om te zijn!

Laura Poortvliet / ABA Trainer

Wat ik zo leuk vind op het ABA Huis is dat ik elke dag mag leren van de kinderen. Geen 1 dag is hetzelfde en de kinderen blijven je verrassen.
Dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van de kinderen vind ik heel bijzonder. Het ABA Huis biedt de mogelijkheid om de kinderen individueel te begeleiden waardoor er hulp geboden kan worden op maat. Ik denk dat ik mijn passie heb gevonden in dit werk.
Het is uitdagend, mooi en leerzaam werk.

Suzanne de Witte / ABA Trainer

Het grote avontuur waarin ik nu zit als behandelaar begon bij het werken als trainer op een behandelgroep in Rotterdam. Vanuit daar heb ik mijzelf doorontwikkeld naar teamleider op locatie Den Haag. Omdat mijn passie ligt bij het directe werken met en voor de kinderen en trainers ben ik de uitdaging aangegaan om als behandelaar in Dordrecht te starten. 

Het belangrijkste, uitdagendste en leukste aan mijn werk als behandelaar is samen met de trainers en de logopedist de kwaliteit van leven van de kinderen verbeteren. Dit doen wij samen in kleine stapjes en met veel succeservaringen voor de kinderen.

Natascha van Ark / Behandelaar ABA Huis Dordrecht