Gedreven Stagiair(e) trainer ABA Huis Amsterdam gezocht!

Wie zijn wij?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elke kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.
 
Op onze nieuwe locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die het team komt versterken.
 
Totdat de locatie in Amsterdam opengaat, vragen wij je wel om alvast om stage te gaan lopen op een locatie in de regio Rotterdam Rijnmond of de regio Den Haag. Uiteraard worden deze reiskosten volledig vergoed.
 
Op de groep zal je samenwerken met 2 andere trainers waarbij je behandeling biedt aan 6 kinderen. De kinderen op onze dagbehandeling kunnen tussen de 3 en 8 jaar oud zijn.
De verantwoordelijkheden omvatten onder meer:
Functie eisen
Wat bieden wij?

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.