Gedreven Trainer/Persoonlijk begeleider ABA Huis Rotterdam gezocht!

“Wat ik zo leuk vind op het ABA Huis is dat ik elke dag mag leren van de kinderen. Geen 1 dag is hetzelfde en de kinderen blijven je verrassen. Dat ik als trainer/persoonlijk begeleider een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van de kinderen vind ik heel bijzonder. Het ABA Huis biedt de mogelijkheid om de kinderen individueel te begeleiden waardoor er hulp geboden kan worden op maat. Ik denk dat ik mijn passie heb gevonden in dit werk. Het is uitdagend, mooi en leerzaam werk.”

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Waar ga je werken?

ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.

Voor ons nieuwe behandelcentrum in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/persoonlijk begeleider/social worker. Als trainer/persoonlijk begeleider/social worker zal je komen te werken op één van de vier groepen die wij hebben op de dagbehandeling. Op de groep zal je samenwerken met 2 andere trainers/persoonlijk begeleiders/social workers waarbij je begeleiding biedt aan uiteindelijk 6 kinderen. 
 
Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
 
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Trainer/Persoonlijk begeleider ABA Huis Amsterdam”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nicole van Es-Viejou (HR functionaris) via telnr. 010-4950574. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.