Junior behandelaar (in opleiding) ABA Huis Den Haag Moerwijk gezocht!

“Krijg jij energie van het idee dat jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het kind en zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen en geeft dat jou iedere dag weer enorme motivatie om aan de slag te gaan? Dan pas jij als junior behandelaar perfect in ons team en zullen de kinderen je met open armen ontvangen!”

Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een Junior Behandelaar.

Wat ga je doen?
Als Junior behandelaar ben je samen met de senior behandelaar, trainers en logopedist verantwoordelijk zijn voor de behandelingen van de locatie Den Haag Moerwijk. Je doet dit vanuit het ABA-principe. Om dit met de juiste en meest volledige kennis te kunnen doen, verwachten wij dat je in bezit ben van de opleiding BCaBA of je bent bereid de opleiding te gaan volgen aan de Florida Institute of Technology (FIT). Hiervoor volg je wekelijks een online les, bereid je de stof voor deze les voor en maak je aan het einde van iedere week een toets. Na 10 weken volgt een grotere toets en start een nieuw blok. De opleiding duurt ongeveer 12 maanden. Daarnaast krijg je supervisie (in overleg) van een afgestudeerde BCBA. Op dit moment zonder de mogelijkheid van een registratie bij de BACB vanwege aangepaste regels. Er wordt een nieuwe mogelijkheid tot certificering opgezet in Europa, wanneer de eisen hiervan bekend zijn wordt de kandidaat indien nodig (in overleg) bijgeschoold om aan deze registratie te voldoen.

Je gaat dus werken en leren op hetzelfde moment. Omdat we je goed en volledig willen inwerken, ga je stap voor stap in de functie groeien. Daarom blijf je (in ieder geval in eerste instantie) werkzaam op de groep in de functie van Trainer. Afhankelijk van de omvang van de taken, wordt bekeken met hoeveel dagen dit uitgebreid wordt.

Heb je al een afgeronde BCaBA registratie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wat maakt het werken bij het ABA huis zo bijzonder?

ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

Bij het ABA Huis geloven wij dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen wij door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Werken bij het ABA Huis is een unieke ervaring. Het bijzondere in deze functie is de waardering die jij terugkrijgt van de kinderen en jouw collega’s die ervoor zorgen dat je iedere dag weer met een glimlach naar huis gaat.

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
 
Jouw verantwoordelijkheden bestaan verder uit:
Wat vragen wij?
Wat bieden wij jou?

Sollicitatieprocedure

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief van maximaal 1 A4 en je CV naar sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van ‘Junior Behandelaar – Moerwijk’.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Josien Maulito (Locatiemanager) via josien@abahuis.nl en telefonisch via 070 – 217 10 39. Voor vragen over de procedure kun je een mail sturen aan sollicitatie@abahuis.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.