Junior behandelaar ABA Huis Utrecht gezocht!

 

“Het idee dat mijn bijdrage aan de ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen, geeft mij iedere dag weer enorme motivatie om aan de slag te gaan.”

Wie zijn wij?

ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

 Wie zoeken wij?

 Vanwege de opening van onze nieuwe locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Junior Behandelaar.

 Als Junior behandelaar zal je samen met de Senior behandelaar, trainers en logopedist verantwoordelijk zijn voor de behandelingen van de locatie Utrecht. Je doet dit vanuit het ABA-principe. Om dit met de juiste en meest volledige kennis te kunnen doen, verwachten we dat je de opleiding tot BCaBA gaat volgen aan de Florida Institute of Technology (FIT). Hiervoor volg je wekelijks een online les, bereid je de stof voor deze les voor en maak je aan het einde van iedere week een toets. Na 10 weken volgt een grotere toets en start een nieuw blok. De opleiding duurt ongeveer 12 maanden. Daarnaast krijg je supervisie (in overleg) van een afgestudeerde BCBA.  Op dit moment zonder de mogelijkheid van een registratie bij de BACB vanwege aangepaste regels. Er wordt een nieuwe mogelijkheid tot certificering opgezet in Europa, wanneer de eisen hiervan bekend zijn wordt de kandidaat indien nodig (in overleg) bijgeschoold om aan deze registratie te voldoen.

Je gaat dus werken en leren op hetzelfde moment. Omdat we je goed en volledig willen inwerken, zal je stap voor stap in de functie groeien. Daarom blijf je (in ieder geval in eerste instantie) ook 2 dagen per week werkzaam op de groep in de functie van Trainer (13 uur per week). Afhankelijk van de omvang van de taken, zal bekeken worden met hoeveel dagen dit uitgebreid wordt.

Heb je al een afgeronde BCaBA registratie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
 
Wat neem je mee aan ervaring?
Wat vragen wij?
Wat mag je van ons verwachten?

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief vóór 8 augustus 2022 onder vermelding van: “Junior behandelaar Utrecht”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nicole van Es-Viejou (HR functionaris) via telnr. 010-4950574. 

Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.