Gedreven Logopedist(e) gezocht!

 

“Het idee dat mijn bijdrage aan de ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen, geeft mij iedere dag weer enorme motivatie om aan de slag te gaan.”

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Een nieuwe locatie!
Onze nieuwe locatie in Utrecht opent haar deuren in het najaar van 2022. Daarom zijn we per 1 oktober 2022 op zoek naar een logopedist(e) voor deze locatie.

Wil jij kinderen helpen hun stem te vinden en functioneel leren gebruiken?
Lukt dit niet? Ga je dan net zo lang door totdat je de passende manier hebt gevonden? Ieder kind heeft ten slotte recht op een stem. Zoek je dan door in ondersteunende communicatie? En onderzoek je dan alle mogelijkheden om dit gebruik te stimuleren? Ben je dus positief, creatief, geduldig en heb je een ijzeren doorzettingsvermogen? Dan pas jij perfect in ons nieuwe team en zullen de kinderen je met open armen ontvangen!

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
 
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Waarom werken bij ons?

Werken bij het ABA Huis is een unieke ervaring. Je zult sterk in je schoenen moeten staan, want er zal vaak een beroep gedaan worden op jouw parate kennis. Vragen en/of casussen die je niet direct kunt beantwoorden ga je onderzoeken, zodat jouw cliënten geholpen worden. Naast de aandacht die de kinderen van je vragen, verwachten wij dat je jouw administratie goed op orde hebt en de samenwerking met je collega’s nauw is.

De waardering die jij terug zult krijgen van de kinderen en jouw collega’s zal ervoor zorgen dat je iedere dag weer met een glimlach naar huis zult gaan.

Denk jij dat je klaar bent voor deze baan als logopedist(e) bij het ABA-huis? Stuur dan je CV en je motivatiebrief van maximaal 1 A4 naar sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van ‘Logopedist Utrecht’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.