Medewerker Salarisadministratie gezocht!

Wie zijn wij?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen die mogelijk bedreigd worden in hun ontwikkeling en/of met een ontwikkelingsachterstand. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot 8 jaar.

Momenteel hebben wij locaties in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht en Amsterdam. Ons personeelsbestand bestaat op dit moment uit 130 medewerkers waaronder vaste medewerkers, oproepkrachten, BBL’ ers en stagiaires.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Medewerker Salarisadministratie voor 8 uur per week.

Jouw verantwoordelijkheid is de gehele salarisadministratie binnen het ABA Huis. Jouw aandachtspunten als Medewerker Salarisadministratie liggen bij het controleren, bewaken en signaleren. De taken zijn onder andere het klaarzetten van betalingen en het correct verwerken van de salarissen. Je controleert de salarisrun en toetst deze op interne- en externe regelgeving. Ook bewaak je de afgesproken deadlines. Je verzorgt en controleert de pensioen- en loonaangiften. Daarnaast ben je contactpersoon voor de belastingdienst op het gebied van loonbelasting en Pensioenfonds.

De verantwoordelijkheden omvatten onder meer:
Functie eisen
Wat bieden wij?
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.