Vertrouwenspersoon & Klachtenfunctionaris

ABA Huis  heeft een vertrouwenspersoon en een klachtenfunctionaris. Beide functies worden vervuld door Mevrouw Margriet Maris.
ABA Huis doet er alles aan ervoor te zorgen dat een conflict tussen ons en (ouders van) cliënten wordt voorkomen en dat we anders samen tot een oplossing kunnen komen. Mocht dit om een reden niet lukken of heeft u hier advies of hulp bij nodig bieden wij u de mogelijkheid om contact op te nemen met Margriet Maris. Zij zal u dan vertrouwelijk en onafhankelijk van het ABA Huis kunnen bijstaan.
Margriet stelt zich graag even aan u voor en legt kort uit wanneer en hoe u contact met haar kan opnemen.

Margriet Maris
Ik ben Margriet Maris, cliëntvertrouwenspersoon bij ABA huis. Cliënten van ABA huis en hun ouders/ vertegenwoordigers kunnen bij mij terecht met vragen, problemen of klachten over de zorg- en dienstverlening of de bejegening. In eerste instantie probeert u uiteraard met het ABA Huis in gesprek te gaan, maar mocht dat niet lukken dan kunt u een beroep doen op de vertrouwens-persoon.

Informatie, advies en begeleiding
Als cliëntvertrouwenspersoon geef ik informatie en adviseer ik u bij het vinden van een oplossing. Ook kan ik u ondersteunen bij het indienen van een (formele) klacht. Als vertrouwenspersoon ga ik vertrouwelijk om met uw informatie. Ik heb een onafhankelijke positie en doe niets zonder uw toestemming. Over wat ik precies doe hoef ik geen verantwoording af te leggen aan directie, managers of andere medewerkers van ABA Huis.

Eenmaal per jaar leg ik verantwoording af via een jaarverslag. De gegevens in dat verslag zijn anoniem en niet terug te voeren op de betrokken personen. Aan de inschakeling van de vertrouwenspersoon zijn voor u geen kosten verbonden.

Contact
U kunt een afspraak met mij maken per email margriet@hetvolstevertrouwen.nl of telefonisch 06 5116 6161. De afspraak kan plaatsvinden op het kantoor van ABA huis, mijn kantoor of op een plek die u prettig vindt.

Bezoekadres:Westersingel 19-IV, Rotterdam
tel. 06 5116 6161

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Een reactie op “Vertrouwenspersoon & Klachtenfunctionaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.