Ouderbegeleiding

Algemeen

De aanmeldroute

Algemeen

“Mila probeert regelmatig weg te lopen als we naar buiten gaan, hoe kan ik ervoor zorgen dat zij bij mij in de buurt blijft?”
“David bijt zijn zusje. Waarom doet hij dit? En hoe ga ik hiermee om?”
“Help, mijn kind wordt maar niet zindelijk. Ik heb alles geprobeerd maar niets lijkt te werken. Wat nu?”
Previous
Next

Alle ouders worstelen wel eens met opvoedingsvragen. Hierboven zomaar een aantal hulpvragen die wij kregen van ouders die bij het ABA Huis kwamen voor begeleiding.

Misschien zijn deze vragen wel herkenbaar voor u of loopt u tegen andere dingen aan in de opvoeding van uw kind? Dan is ouderbegeleiding misschien wel iets voor u en uw gezinGaat uw kind naar de dagbehandeling van het ABA Huis en denkt u dat u en uw gezin baat zouden kunnen hebben bij wat extra begeleiding thuis? Het ABA Huis helpt u graag. We kijken met u mee welke hulpvragen u precies heeft en samen maken we een plan op maat.

Let op! Het ABA Huis biedt enkel ouderbegeleiding aan ouders waarvan het kind naar onze dagbehandeling gaat. Hierdoor kennen wij uw kind al goed en kunnen we samen met u één lijn trekken tussen de situatie thuis en op de groep. Dit is herkenbaar en brengt rust voor uw kind, samen zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen sneller kunnen behalen!

De aanmeldroute

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.