Enthousiaste Stagiair(e)s Social Work/Pedagogiek gezocht!

Wie zijn wij?

Het ABA Huis is een dagbehandeling voor kinderen met (vermoeden van) een gedrags- en ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden, zodat de kinderen binnen een traject van ongeveer twee jaar kunnen doorstromen naar een vorm van onderwijs.

De leeftijd van de kinderen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.

Op onze locatie in Capelle aan den IJssel wij op zoek naar meerdere stagiaires die het team per januari 2023 komen versterken. Op de groep zal je samenwerken met 2 andere trainers waarbij je behandeling biedt aan 6 kinderen.

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
Afhankelijk van de eisen vanuit het opleidingsinstituut zijn dit de werkzaamheden: 
Functie-eisen: 
 
Wat bieden wij?
 

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Stage Capelle aan den IJssel”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de procedure? Stuur dan een mail aan sollicitatie@abahuis.nl

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.