Gedreven Trainer/Persoonlijk begeleider ABA Huis Den Haag Moerwijk gezocht!

De band die je opbouwt met de kinderen voelt voor mij heel speciaal: vaak vertel ik thuis aan tafel nog even een lief, leuk of grappig voorval van de dag en wil ik het soms wel van de daken schreeuwen hoe trots ik op een stapje ben wat een van de kinderen heeft gezet. Het idee dat mijn bijdrage aan hun ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen, geeft mij iedere dag weer enorme motivatie om als trainer/persoonlijk begeleider aan de slag te gaan.”

Bij het ABA Huis geloven we dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Waar ga je werken?
ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. De begeleiders werken zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.
 
Wij zijn per direct op zoek naar 2 enthousiaste Trainers/Persoonlijk begeleiders voor een nieuw te openen groep.  
Op de groep werk je samen met 2 andere trainers waarbij je behandeling biedt aan 6 kinderen. 
 
Meer weten over het ABA Huis? Klik hier
 
Wat ga je doen?
Dit ben jij
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van: “Trainer/Persoonlijk begeleider ABA Huis Den Haag Moerwijk”.

Wij gaan er gelijk mee aan de slag. Je ontvangt uiteraard eerst een ontvangstbevestiging en binnen uiterlijk 2 weken reactie op jouw cv en motivatiebrief.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van één van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Nicole van Es-Viejou (HR functionaris) via telnr. 010-4950574. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.