Gedreven Trainer/Persoonlijk begeleider/Social worker ABA Huis Den Haag Scheveningen gezocht!

“Krijg jij energie van het idee dat jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het kind en zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen en geeft dat jou iedere dag weer enorme motivatie om aan de slag te gaan in het kader van zwangerschapsvervanging? Dan ben jij perfect in ons team als trainer/persoonlijk begeleider/social worker en zullen de kinderen je met open armen ontvangen!”

Wat ga je doen?
Als trainer/persoonlijk begeleider ga je samen met één andere trainer/persoonlijk begeleider, één BBL’er en één stagiaire op groep werken waarbij je behandeling biedt aan 6 kinderen. De leeftijd van de behandelgroepen varieert van 3 tot en met 8 jaar. Jij werkt zowel één-op-één met de kinderen als in groepsverband. Voor elk kind wordt er een Individueel Educatie Plan (IEP) op maat gemaakt. Hier staan de individuele leerdoelen, de ontwikkeling van het kind en het huidig functioneren in beschreven. Aan de hand van het IEP wordt er bepaald wat er nodig is voor het kind en hoe het traject eruit komt te zien.

Wat maakt het werken bij het ABA Huis zo bijzonder?
Het ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

Bij het ABA Huis geloven wij dat íeder kind zich kan ontwikkelen en ieder kind hier ook recht op heeft. Soms kunnen kinderen (nog) niet naar school of hebben ze op school extra begeleiding nodig. Het ABA Huis wil kinderen de juiste context en de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit doen wij door elk kind op een positieve manier te benaderen.

Werken bij het ABA Huis is een unieke ervaring. Het bijzondere in deze functie is de waardering die jij terugkrijgt van de kinderen en jouw collega’s die ervoor zorgen dat je iedere dag weer met een glimlach naar huis gaat.

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
 
Wat ga je doen?
Wat vragen wij? 
Wat bieden wij jou?

Sollicitatieprocedure

Enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief van maximaal 1 A4 en je CV naar sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van ‘Trainer/Begeleider – Scheveningen’.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jill van der Marel (Teamleider) via jill@abahuis.nl of via telefoonnummer 070 – 217 18 09 en voor vragen over de procedure kun je een mail sturen aan sollicitatie@abahuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.