Gedragswetenschapper/ Orthopedagoog /Senior behandelaar ABA Huis Zuid-Holland gezocht!

“Het idee dat mijn bijdrage aan de ontwikkeling zowel bij het kind als bij zijn/haar omgeving voor een lach op het gezicht gaat zorgen, geeft mij iedere dag als gedragswetenschapper/orthopedagoog/senior behandelaar weer enorme motivatie om aan de slag te gaan.”

Wie zijn wij?

Het ABA Huis is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Met de principes van ABA richten wij ons op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

Wie zoeken wij?

In Zuid-Holland is het ABA Huis op zoek naar een leergierige, verantwoordelijke collega om de functie van gedragswetenschapper/orthopedagoog/senior behandelaar op zich te nemen.

Je zal samen met de junior behandelaar, trainers en logopedist zorg dragen voor de behandelingen op de locatie, waarbij jij de eindverantwoordelijke bent. Je geeft feedback op zorgplannen, supervisie aan de groepen en je voert gesprekken met ouders. Je doet dit allemaal vanuit het ABA-principe.

Om dit met de juiste en meest volledige kennis te kunnen doen, verwachten we dat je de opleiding tot BCBA gaat volgen aan de Florida Institute of Technology (FIT). Hiervoor volg je wekelijks een online les, bereid je de stof voor deze les voor en maak je aan het einde van iedere week een toets. Na 10 weken volgt een grotere toets en start een nieuw blok. De opleiding duurt ongeveer 18 maanden. Daarnaast krijg je supervisie van een afgestudeerde BCBA.

Ben je al BCBA? Dan krijg je voorrang bij de sollicitaties. 

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.

 
Wat ga je doen:
Wat vragen wij?
Wat bieden wij jou?

Sollicitatieprocedure

Werken bij het ABA Huis is een unieke ervaring die zeker niet is weggelegd voor iedereen. Je zult sterk in je schoenen moeten staan, want er zal vaak een beroep gedaan worden op jouw parate kennis, flexibiliteit, creativiteit en aanpassingsvermogen. Vragen en/of casussen die je niet direct kunt beantwoorden ga je onderzoeken, zodat de kinderen geholpen worden en je de volgende keer direct kunt inspelen op de situatie. Dit doe je vanuit je leergierigheid en omdat je energie krijgt van het delen van informatie met je collega’s. Naast de aandacht die de kinderen van je vragen, verwachten wij dat je jouw administratie goed op orde hebt en houdt.

De waardering die jij terug zult krijgen van de kinderen en jouw collega’s zal ervoor zorgen dat je iedere dag weer met een glimlach naar huis zult gaan.

Denk jij dat je klaar bent voor deze baan als gedragswetenschapper/orthopedagoog/senior behandelaar?

Solliciteer dan direct en stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van: ‘Gedragswetenschapper/Orthopedagoog/Senior Behandelaar Zuid-Holland‘.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling bij het insturen van cv én motivatiebrief. Bij het ontbreken van éen van deze 2 documenten nemen wij de sollicitatie niet in behandeling.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op met Natascha van Ark of Annemiek Bolier (Senior behandelaren Amsterdam & Moerwijk) via natascha@abahuis.nl of annemiek@abahuis.nl

Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.