Werken bij het ABA Huis

Ervaring van medewerkers

Open sollicitatie versturen

Vacatures

Bij het ABA Huis

Het ABA Huis bestaat uit een deskundig, betrokken en positief team dat zich, ter aanvulling op opleiding(en) en ervaring, gespecialiseerd heeft in het werken volgens de principes van ABA. Zo staan onze trainers onder supervisie van een multidisciplinair team van behandelaren en logopedisten. Onze behandelaren zijn tevens BCBA® (Board Certified Behavior Analyst®, voor info zie www.bacb.com) of volgen hiervoor de opleiding aan de Florida Institute of Technology. Onze begeleiders in onderwijs, senior trainers en behandelaren zijn altijd bezig zich professioneel te ontwikkelen en zijn SKJ geregistreerd (kwaliteitsregister jeugd; www.skjeugd.nl). Wil jij ons team komen versterken? Neem dan snel een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ervaring

Van medewerkers

“Dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van de kinderen vind ik heel bijzonder. Het ABA Huis biedt de mogelijkheid om de kinderen individueel te begeleiden waardoor er hulp geboden kan worden op maat. Ik denk dat ik mijn passie heb gevonden in dit werk. Het is uitdagend, mooi en leerzaam werk.”

– Suzanne de Witte – ABA Trainer
“Het belangrijkste, uitdagendste en leukste aan mijn werk als behandelaar is samen met de trainers en de logopedist de kwaliteit van leven van de kinderen verbeteren. Dit doen wij samen in kleine stapjes en met veel succeservaringen voor de kinderen.” ”

– Natascha van Ark - Behandelaar ABA Huis Dordrecht
“De band die je opbouwt met de kinderen voelt voor mij heel speciaal: vaak vertel ik thuis aan tafel nog even een lief, leuk of grappig voorval van de dag en wil ik het soms wel van de daken schreeuwen hoe trots ik op een stapje ben wat een van de kinderen heeft gezet.”

Maaike Pas - Logopedist ABA Huis
Previous
Next

Stages

Bij het ABA Huis

Het ABA Huis heeft ieder studiejaar leerzame en leuke stageplaatsen voor studenten van verschillende relevante opleidingen. Studenten van de MBO-opleiding “Gespecialiseerd pedagogisch medewerker” (MBO niveau 4) en HBO-opleiding “Social Work” of “Kinder- en Jeugdpsychologie” zijn bij ons van harte welkom. Het ABA Huis biedt naast een toffe stageplaats een stagevergoeding en eventueel reiskostenvergoeding. Elke stagiaire heeft een vaste stagebegeleider (senior trainer). Ben je dus nog op zoek naar een stage per februari of september schrijf ons aan! Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een stage bij het ABA Huis? Neem dan contact met de teamleider van de locatie bij jou in de buurt!
 
N.B. Locatie Den Haag Moerwijk en locatie Amsterdam zijn voorzien van stagiaires voor schooljaar 2022/2023.  Vanaf september 2023 is er weer ruimte voor nieuwe stagiaires. 

Stuur een

Open sollicitatie

Heb je interesse in een baan bij het ABA Huis maar staat er op het moment geen passende vacature open? Vul dan het onderstaande formulier in dan neemt de functionaris HR zo snel mogelijk contact met je op.